11 Nisan 2012 Çarşamba

Adım Adım Genç Odası Dekorasyonu

Adım adım bir genç kız odası dönüşümünü gerçekleştirelim. Geçen yılların peri kızı modasından sıkılan biraz daha genç ve sofistike dekorasyonu yapılmış bir odaya ne dersiniz? Öncelikle yapmamız gereken tülleri ve peri eşyalarını dışarıya çıkarmak olmalı.
Peri eşyalarını dışarıya çıkarırken bu genç kızın sıkıcı renklere hemen hazır olduğunu sanmayın hala pembe favori rengi olabilir. Seçeceğiniz buradaki gibi renkli olmayan fakat üzerindeki dünyanın bir çok yerinde gezilecek yerleri gösteren bir duvar kağıdı ile (benzerini bulmanız gerekecek) duvarları kaplayabilirsiniz.(yapı marketlerde ve gitti gidiyor dan bulabilirsiniz)


Hızlı gelişen bir dönemde olan çocuğunuzun hoşuna gidecek ve dikkatini çekecek bir uygulamada aynı temalı çıkartmaları dolap kapaklarına uygulamak olacaktır. Böylece düzenli ve sürekli oda dekorasyonu sağlarsınız.
Ders çalışması, makyaj yapması ve başka faaliyetleri için çalışma alanına ihtiyacı olacaktır. Yan yana koyacağınız iki masa ile geniş bir çalışma alanı yaratabilirsiniz. Perdeleri ise ayarlanabilir ve gözü rahatsız etmeyecek nitelikte seçmenizi önereceğiz.

 Başucundaki raflar ile bir çok eşyasını rahatça depolayacak ve kolayca ulaşabilecektir. bunun için dolaplı yatakları tavsiye ederiz. Çeşitli aksesuarlar ve parlak renkler ile açık gri renklerin kullanımı aydınlık ve rahat bir oda yaratmanızı sağlayacaktır.
Kaynak için

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder